Hovězí maso v rajčatové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 288 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 217 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 9.5 mg
 - Draslík 153.2 mg
 - Vláknina 2320 mg
 - Vitamín A 2320 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na kostky a osmažíme zprudka na rozpáleném tuku. Poté ho vyjmeme a na pánvi osmahneme cibulku, ke které přidáme pokrájená rajčata. Osolíme a necháme dusit.
 - 
                                2
K rajčatům přidáme maso, podlijeme vodou a dusíme doměkka.