Frankfurtská pečeně s párkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 138 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 470 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 37.4 mg
 - Draslík 41.2 mg
 - Vláknina 303.8 mg
 - Vitamín A 303.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Naklepeme, osolíme a opepříme maso.
 - 
                                2
Libové tenké párky rozpůlíme a rozřízneme napříč.
 - 
                                3
V každém plátku masa nařízneme nožem otvory a kusy párků jimi do poloviny protáhneme. Párky je lepší potřít hořčicí z obou stran.
 - 
                                4
Osmahneme na pánvi maso v rozpáleném oleji, aby zatáhlo póry, poté přendáme do hrnce, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
 - 
                                5
Zbylý párek nakrájíme na kolečka a přidáme do hrnce k masu.