Hovězí maso s lilky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 551 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 410 mg
 - Bílkoviny 55 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 155 mg
 - Draslík 1547.2 mg
 - Vláknina 20468.9 mg
 - Vitamín A 20468.9 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.9 mg
 - Vitamín E 2.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kousky, zalijeme vodou a vaříme.
 - 
                                2
V kastrolu na oleji (nebo na sádle) osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli.
 - 
                                3
Omyté lilky oloupeme, nakrájíme na kostičky, osolíme a necháme asi 20 minut stát. Potom je vymačkáme, vložíme do kastrolu s cibulí a osmažíme. Přidáme mletou papriku, zaprášíme moukou a krátce osmahneme. Vše přidáme do hrnce s vařeným hovězím masem. Dále zvolna vaříme, dokud omáčka nezhoustne.