Mořská ryba s omáčkou z vína
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 260 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 8 g
- Sodík 49 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 89.6 mg
- Draslík 80 mg
- Vláknina 818.6 mg
- Vitamín A 818.6 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Tresku nakrájíme na menší kousky a osolíme. 
- 
                                2Cibuli oloupeme, rozkrájíme na kousky, osmahneme na másle a vyjmeme. Do másla přisypeme mouku a připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme vínem. Dobře rozšleháme. 
- 
                                3Do omáčky vložíme osolené kousky ryby a vaříme asi 15 minut. Pokud je omáčka příliš hustá, zředíme ji trochou vody. 
- 
                                4Podáváme s toasty. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        