Smažená treska s limetou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 225 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 495 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 55.5 mg
 - Draslík 654.1 mg
 - Vláknina 3497.8 mg
 - Vitamín A 3497.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.1 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mouku smícháme s česnekovou solí a pepřem. Filé z tresky obalíme v kořeněné mouce a smažíme ve velmi rozpáleném oleji 3-4 minuty.
 - 
                                2
Vyjmeme a dáme vykapat na papírový ubrousek.
 - 
                                3
Přendáme na nahřátou servírovací mísu, na každou porci ryby vymačkáme půl limetky a posypeme sekanou petrželí.