Bílé fazole v olivovém oleji
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 598 kcal
- Sacharidy 70 g
- Tuky 72 g
- Sodík 213 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 67 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1880.7 mg
- Vláknina 33247.5 mg
- Vitamín A 33247.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Mrkev a cibuli očistíme, pokrájíme na drobné kousky, česnek oloupeme. Připravenou zeleninu necháme podusit na olivovém oleji, vmícháme rajčatový protlak, osolíme, ocukrujeme a podlijeme skleničkou vody. 
- 
                                2K připravené směsi vsypeme uvařené fazole, přiklopíme, necháme chvíli povařit. 
- 
                                3Podáváme vychlazené, posypané sekanou petrželí. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        