Kuřecí prsa na karí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 561 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 36 g
- Sodík 1399 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 165.4 mg
- Draslík 653.1 mg
- Vláknina 7480 mg
- Vitamín A 7480 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.1 mg
- Vitamín E 2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kuřecí prsíčka omyjeme, nakrájíme na kostičky, osolíme a promícháme s vejci a s částí máčeného škrobu. 
- 
                                2Maso prudce opečeme v horkém tuku a přidáme na kostičky nakrájený, očištěný a omytý pórek, jemně nakrájenou cibuli, hrášek, koření kari a krátce podusíme. 
- 
                                3Pokrm zalijeme zálivem z vína, vývaru, soli, glutasolu a zbylého máčeného škrobu. Vše promícháme a krátce prohřejeme. 
- 
                                4Při podávání sypeme pokrm nasekanou petrželovou natí. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        