Králík na česneku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 814 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 44 g
 - Sodík 886 mg
 - Bílkoviny 81 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 266 mg
 - Draslík 1073.1 mg
 - Vláknina 2412.9 mg
 - Vitamín A 2412.9 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme si králičí maso a nahrubo nakrájenou cibuli. Do hrnce nalijeme víno a polovinu vývaru, necháme přijít k varu, následně vložíme maso a cibuli. Dochutíme solí a pepřem.
 - 
                                2
Přikryjeme pokličkou a necháme dusit asi hodinu. Poté maso vyndáme a uložíme na teplé místo. Zbylou šťávu přecedíme a přilijeme druhou polovinu vývaru a necháme probublávat.
 - 
                                3
Máslo smícháme s moukou a přidáme do šťávy. Necháme povařit a nakonec přidáme česnek a zakysanou smetanu.