Mořské plody
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 381 kcal
 - Sacharidy 34 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 255 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 34 g
 - Cholesterol 12 mg
 - Draslík 616 mg
 - Vláknina 9660 mg
 - Vitamín A 9660 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 58.6 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na rozehřátém másle opečeme plody, přidáme nakrájený pórek, papriku, rajče a žampiony.
 - 
                                2
Podlijem bílým vínem a před dokončením zakápneme sójovou omáčkou a případně dochutíme.