Hovězí maso na majoránce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 240 g Hovězí maso zadní
  • 10 g Olej stolní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Majoránka
  • 1 šálek Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 250 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 887 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 78.7 mg
  • Draslík 517.3 mg
  • Vláknina 459.8 mg
  • Vitamín A 459.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.8 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a zpěníme na oleji.

  • 2

    Omyté maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a přidáme k cibuli. Necháme osmahnout.

  • 3

    Potom přidáme majoránku, zalijeme vývarem a dusíme doměkka.

Komentáře k receptu