Fazolky po provensálsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 75 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 4 g
- Sodík 202 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 324.3 mg
- Vláknina 6244.8 mg
- Vitamín A 6244.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.1 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté a očištěné fazolky uvaříme v osolené vodě téměř doměkka. 
- 
                                2Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme utřený česnek, rajčata nakrájená na čtvrtky, sůl a pepř. Přikryjeme pokličkou a dusíme. 
- 
                                3Když rajčata změknou, přidáme okapané fazolky, zamícháme a ještě chvíli podusíme. 
- 
                                4Podáváme s vařenými bramborami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        