Hovězí maso v octě a oleji

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Hovězí maso vařené
  • 500 ml Vývar z hovězích kostí
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 4 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 4 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 341 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 1467 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 131.3 mg
  • Draslík 600.7 mg
  • Vláknina 3824 mg
  • Vitamín A 3824 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.4 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvařené hovězí maso nakrájíme na plátky nebo na nudličky.

  • 2

    Z vývaru, octa, oleje, oloupané, na kolečka nakrájené cibule a okurky nakrájené na nudličky připravíme marinádu.

  • 3

    Nakrájené maso rozdělíme na talíře a zalijeme marinádou.

  • 4

    Pokrm posypeme nasekanou petrželkou a podáváme.

Komentáře k receptu