Mořská ryba pečená s brambory a rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2737 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 263 g
 - Sodík 97528 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 42 g
 - Cholesterol 223.2 mg
 - Draslík 2029.3 mg
 - Vláknina 19300 mg
 - Vitamín A 19300 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 48.1 mg
 - Vitamín E 5.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kůži z ryby stáhneme a maso namočíme na chvíli do octové vody. Rybu řádně osušíme, osolíme, vložíme do pekáče vymaštěného máslem. Okolo masa naskládáme osolené syrové brambory na krájené na kolečka, kolečka rajčat a cibule, vše opepříme adáme upéct.
 - 
                                2
V průběhu pečení poléváme olejem a odvarem ze zeleniny.