Telecí řezy Harrach
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 955 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 76 g
 - Sodík 295 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 209.3 mg
 - Draslík 713.5 mg
 - Vláknina 4757.5 mg
 - Vitamín A 4757.5 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 29.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nakrájíme z kýty plátky, opečeme je prudce po obou stranách a klademe na talíř.
 - 
                                2
Pak do zbylého tuku přidáme kus másla, lehce zaprášíme moukou, osmahneme a vaříme dokud se nám tuk nezačne oddělovat od šťávy.
 - 
                                3
Vytřeme zbylým máslem zapékací mísu a dáme do ní vařenou rýži smíchanou s nakrájenými žampiony a opečené plátky masa. Povrch poklademe citronem nakrájeným na kolečka a brusinkama.
 - 
                                4
Přiklopíme a dáme péct do předehřáté trouby.
 - 
                                5
Zvlášť podáváme šlehačku a šťávu v omáčníku.