Celerový salát s vlašskými ořechy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 199 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 275 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 446.4 mg
 - Vláknina 9412 mg
 - Vitamín A 9412 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.9 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupaný celer nakrájíme na malé kostičky a uvaříme v troše osolené a okyselené vody doměkka.
 - 
                                2
Odstavíme z plotny a přidáme omyté, na kostičky nakrájené jablko a přilijeme trochu oleje.
 - 
                                3
Po vychlazení salát posypeme nastrouhanými vlašskými ořechy a ihned podáváme.