Hovězí na česneku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 60 g Rajčata
  • 5 g Petržel - nať
  • 200 g Hovězí maso zadní
  • 20 g Olej stolní
  • 2 ks Hřebíček
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 253 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 172 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 63.6 mg
  • Draslík 131.7 mg
  • Vláknina 2137 mg
  • Vitamín A 2137 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.2 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a dáme dusit na olej se zpěněnou cibulí a česnekem.

  • 2

    Potom přidáme omytá, nakrájená rajčata, hřebíček, mírně podlijeme a dusíme.

  • 3

    Měkké maso vyjmeme, vysmahneme šťávu a zaprášíme moukou. Lehce osmahneme, zředíme vodou a povaříme.

  • 4

    Do hotového pokrmu přidáme nasekanou petrželku.

Komentáře k receptu