Kedlubny dušené na másle

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 1800 g Kedlubna
  • 150 g Máslo čerstvé
  • 15 g Sůl
  • 150 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 161 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 703 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 18 mg
  • Draslík 343.9 mg
  • Vláknina 6480 mg
  • Vitamín A 6480 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 37.8 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kedlubny oloupeme, opláchneme a nakrájíme na kostičky nebo na hranolky. Zalijeme je teplou vodou, přidáme polovinu dávky másla, sůl a pod poklicí rychleji udusíme doměkka.

  • 2

    Nakonec do hotového pokrmu přidáme pro zjemnění zbylé máslo.

Komentáře k receptu