Farfalle s roketou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 200 g Rajčata
  • 45 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
  • 35 g Sýr Parmezán
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 500 g Těstoviny Farfalle
  • 200 g Roketa
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 739 kcal
  • Sacharidy 95 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 644 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 95 g
  • Cholesterol 36 mg
  • Draslík 326.9 mg
  • Vláknina 11362.5 mg
  • Vitamín A 11362.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 27.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme a vrátíme do hrnce. Hrnec mírně zahříváme. Přidáme máslo a promícháme s těstovinami.

  • 2

    Do těstovin zamícháme listy rokety a rajčata a zahříváme, až roketa zvadne. Vmícháme nastrouhaný ovčí sýr, sůl a pepř. Porce posypeme nastrouhaným parmezánem a podáváme.

Komentáře k receptu