Rybí závitky s žampiony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 508 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 708 mg
 - Bílkoviny 43 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 146.5 mg
 - Draslík 1304.4 mg
 - Vláknina 3807.5 mg
 - Vitamín A 3807.5 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.7 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci rozpustíme polovinu másla, vložíme nakrájenou cibuli, žampiony a 5 minut podusíme.
 - 
                                2
Plátky ryby zatočíme, klademe je do vymazané zapékací misky a naplníme houbovou směsí.
 - 
                                3
Zalijeme vínem, přidáme estragon, dochutíme pepřem a solí. Zakryjeme fólií a pečeme 15-25 minut v předehřáté troubě při 180°C, až je ryba dobře propečená.
 - 
                                4
Závitky vyjmeme a dále udržujeme teplé. Výpek přelijeme do hrnce a asi 3 minuty vaříme, až se svaří na polovinu. Přidáme smetanu, citronovou šťávu, sůl a pepř. Servírujeme.