Hovězí maso na pepři
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 273 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 1052 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 57.9 mg
 - Draslík 297.8 mg
 - Vláknina 1915 mg
 - Vitamín A 1915 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na menší kousky.
 - 
                                2
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmažíme dozlatova na tuku. Do základu přidáme nakrájené maso, osolíme je, za stálého míchání osmahneme, přidáme drcený pepř, mírně podlijeme vodou a dusíme pod poklicí půl hodiny. Během dušení občas zamícháme a podléváme vodou.
 - 
                                3
Nakonec vydusíme šťávu na tuk, zaprášíme ji prosátou moukou, rozmícháme a za občasného promíchání zvolna dusíme maso v omáčce doměkka.