Hovězí maso v kořeněné směsi
Suroviny
- 500 g Hovězí maso zadní
 - 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
 - 1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
 - 0.5 kávová lžička Sůl
 - 1 ks Okurky nakládané
 - 1 ks Cibule
 - 2 ks Feferony
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 4 polévková lžíce Kečup
 - 3 polévková lžíce Olej stolní
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 243 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 1189 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 75.2 mg
 - Draslík 85.4 mg
 - Vláknina 3342.5 mg
 - Vitamín A 3342.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.9 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na hranolky a smažíme za stálého míchání na oleji, až se šťáva vydusí. Zaprášíme moukou, přisypeme mletou papriku, znovu osmahneme a podlijeme trochou vody. Osolíme a dusíme do poloměkka.
 - 
                                2
Potom k masu přidáme kečup, nadrobno pokrájené feferonky, pepř, dusíme do měkka.
 - 
                                3
Do hotového pokrmu vmícháme na kostičky rozkrájenou okurku a jemně krájenou cibuli, ještě 5 minut podusíme.
 - 
                                4
Podáváme s dušenou rýží.