Hovězí maso v octě a oleji
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 341 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 1467 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 131.3 mg
 - Draslík 600.7 mg
 - Vláknina 3824 mg
 - Vitamín A 3824 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.4 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvařené hovězí maso nakrájíme na plátky nebo na nudličky.
 - 
                                2
Z vývaru, octa, oleje, oloupané, na kolečka nakrájené cibule a okurky nakrájené na nudličky připravíme marinádu.
 - 
                                3
Nakrájené maso rozdělíme na talíře a zalijeme marinádou.
 - 
                                4
Pokrm posypeme nasekanou petrželkou a podáváme.