Hovězí maso na rajčatech
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 246 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 822 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 46.4 mg
 - Draslík 187.4 mg
 - Vláknina 2852 mg
 - Vitamín A 2852 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.8 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso omyjeme, nakrájíme na plátky a naklepeme.
 - 
                                2
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme plátky masa a opečeme je.
 - 
                                3
Podlijeme vodou, přidáme rajský protlak a dusíme doměkka.
 - 
                                4
Maso vyjmeme a šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou, rozmíchanou ve studené vodě.
 - 
                                5
Přidáme omytá, oloupaná a na plátky nakrájená rajčata a vše provaříme. Podle chuti dosolíme.
 - 
                                6
Maso vrátíme zpět a znovu ho prohřejeme.