Jehněčí kýta na minutku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 678 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 57 g
 - Sodík 719 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 124 mg
 - Draslík 624.9 mg
 - Vláknina 1687.5 mg
 - Vitamín A 1687.5 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.2 mg
 - Vitamín E 2.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso očistíme a nakrájíme na menší plátky. Okraje nařízneme, plátky potřeme drceným česnekem se solí. Opepříme, vložíme do misky, přelijeme olejem, zakapeme citronovou šťávou a necháme přes noc odpočinout.
 - 
                                2
Na nudličky pokrájenou slaninu a nasekanou cibuli osmahneme na pánvi.
 - 
                                3
Potom vložíme maso a smažíme po obou stranách doměkka. Ihned podáváme.