Skopové kotlety s rajčaty a paprikami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 482 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 48660 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 1.5 mg
 - Draslík 354.5 mg
 - Vláknina 2582.9 mg
 - Vitamín A 2582.9 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 36.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Skopové kotlety zbavíme tuku, u kosti mírně nařízneme, naklepeme, osolíme a zaprášíme mírně moukou. Následně maso opečeme po obou stranách po 3 minutách v rozpáleném sádle. Opečené kotlety vložíme do horkého kastrolu a uložíme v teple.
 - 
                                2
V tuku po opékání masa osmahneme nakrájenou cibuli na kroužky, přidáme očištěné a na proužky nakrájené papriky a vše opečeme. Je-li potřeba, přidáme trochu sádla. Na závěr přidáme k zelenině oloupaná a nakrájená rajčata a směs okořeníme worcesterskou omáčkou.
 - 
                                3
Do zeleniny přidáme opečené kotlety a společně necháme podusit 2 minuty.
 - 
                                4
Jako přílohy podáváme vařenou rýži nebo opečené brambory.