Polévka s masovými knedlíčky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 207 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 1844 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 85.4 mg
 - Draslík 948.4 mg
 - Vláknina 1873 mg
 - Vitamín A 1873 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.4 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřové maso opláchneme a jemně umeleme. Přidáme sůl, polovinu vína, muškátový květ, sójovou omáčku, solamyl a vejce. Vše dobře promícháme a z hmoty tvoříme kuličky, které vaříme ve vývaru spolu s jemně nakrájenou mrkví a pórkem.
 - 
                                2
Vývar ochutíme zbylým vínem, glutasolem a mletým pepřem. Vše ještě krátce povaříme.
 - 
                                3
Při podávání do každé porce vkládáme omytou a jemně nakrájenou petrželovou nať.