Vepřová pečeně s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 435 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 195 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 106.5 mg
 - Draslík 160.5 mg
 - Vláknina 5700 mg
 - Vitamín A 5700 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3795.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté vepřové maso osolíme a za mírného podlévání pečeme asi 45 minut.
 - 
                                2
Zvlášť dusíme oloupaná, 2 lžícemi vody podlitá jablka, nakrájená na čtvrtky.
 - 
                                3
Upečené maso nakrájíme na tenké plátky, obložíme je čtvrtkami dušených jablek a vše polijeme šťávou z pečeně.