Bůček vepřový nadívaný
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1546 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 148 g
 - Sodík 206 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 294.1 mg
 - Draslík 754.2 mg
 - Vláknina 1015.8 mg
 - Vitamín A 1015.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.8 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vyřízneme do bůčku kapsu. Oškrabeme kůži, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Smícháme mleté maso, vejce, namočenou housku a nakrájenou cibuli, petrželku, osolíme, opepříme a naplníme do kapsy. Kuchyňskou nití zašijeme.
 - 
                                3
Podlijeme bůček trochou vody a dusíme přiklopený poklicí asi 20 minut.
 - 
                                4
Pak dáme péct do trouby již bez poklice. Během pečení maso podléváme vypečenou šťávou a teplou vodou.
 - 
                                5
Upečený bůček nakrájíme na plátky a podáváme.