Vepřové steaky s bylinkovou hořčicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 353 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 83 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 100.5 mg
 - Draslík 518.1 mg
 - Vláknina 222 mg
 - Vitamín A 222 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čerstvou bazalku, koriandr a pažitku smícháme s kremžskou hořčicí a olivovým olejem. Kýtu nakrájíme na 4 stejně velké plátky, které pak z obou stran potřeme připravenou směsí.
 - 
                                2
Na pánvi necháme rozpálit menší množství slunečnicového oleje do kterého pak klademe porce masa a smažíme 3-6 minut podle tloušťky jednotlivých kusů tak, aby byly dobře propečené.