Vepřová panenka se sýrovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 784 kcal
 - Sacharidy 82 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 1390 mg
 - Bílkoviny 54 g
 - Uhlovodany 80 g
 - Cholesterol 211.3 mg
 - Draslík 1268.9 mg
 - Vláknina 18203.8 mg
 - Vitamín A 18203.8 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.6 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nudle vaříme v osolené vodě, 5 minut před dokončením přidáme celé oloupané mrkve.
 - 
                                2
Omyté maso nakrájíme na plátky, po obou stranách zprudka opečeme na oleji, osolíme a opepříme.
 - 
                                3
Ohřejeme mléko a za stálého mícháme v něm rozpustíme Gorgonzolu (nesmíme vařit).
 - 
                                4
Omáčku, vařené nudle, mrkve a plátky panenky upravíme na nahřáté talíře a podáváme posypané nasekanou petrželkou.