Vepřové steaky s Hermelínem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 646 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 55 g
- Sodík 181 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 132.5 mg
- Draslík 516.1 mg
- Vláknina 215.8 mg
- Vitamín A 215.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omytou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme je, osolíme a opepříme. Maso opékáme na oleji po každé straně asi 2 minuty. 
- 
                                2Opečené steaky přendáme na plech, potřeme směsí hořčice s nastrouhaným křenem, na každý steak položíme čtvrtku Hermelínu. Zprudka zapečeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        