Gratinované vepřové plátky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 209 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 17 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 34.7 mg
- Draslík 41 mg
- Vláknina 1057.4 mg
- Vitamín A 1057.4 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Plátky naklepeme, roztlačíme, zaprášíme paprikou a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. 
- 
                                2Plátky vložíme do gratinovacích misek nebo nízké zapékací nádoby, potřeme hořčicí, poklademe plátky salámu, nakrájenou cibulí, strouhaným sýrem a zakapeme rozpuštěným máslem. 
- 
                                3Dáme pod rozehřátý gril nebo do horké trouby a gratinujeme, až sýr zezlátne. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        