Paella s cizrnou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 517 kcal
 - Sacharidy 69 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 1129 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 50 g
 - Cholesterol 4.1 mg
 - Draslík 746.4 mg
 - Vláknina 14112.2 mg
 - Vitamín A 14112.2 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 48.9 mg
 - Vitamín E 6.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Celer, cibuli, papriku nakrájíme na drobno. Na pánvi rozpálíme olej a nakrájenou zeleninu spolu s prolisovaným česnekem tři minuty smažíme. Přidáme na kousky nakrájená rajčata, rýži, na plátky pokrájený lilek a vše zalijeme vínem a vývarem.
 - 
                                2
Po pěti minutách vaření do pánve přidáme cizrnu a vaříme alespoň deset minut, dokud není rýže a zbylá zelenina měkká. Dochutíme ještě solí, pepřem a ihned podáváme.