Rizoto s masem a lečem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 3156 kcal
 - Sacharidy 623 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 459 mg
 - Bílkoviny 74 g
 - Uhlovodany 623 g
 - Cholesterol 90 mg
 - Draslík 1272.4 mg
 - Vláknina 43037 mg
 - Vitamín A 43037 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na oleji osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, osolíme, přisypeme mletou papriku a 20 minut dusíme. Přidáme lečo a 10 minut ještě dusíme.
 - 
                                2
Uvaříme rýži a hotovou ji smícháme s masem a podáváme.