Spaghettini se zeleninovým ragú a červeným muškátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 349 kcal
 - Sacharidy 65 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 494 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 61 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 266.8 mg
 - Vláknina 13850 mg
 - Vitamín A 13850 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 27.6 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na pánvi s 2 lžícemi kukuřičného oleje. Přidáme mrkev a papriku nakrájené na kostičky. Osolíme a na prudkém ohni restujeme 5 minut.
 - 
                                2
Lilek a cukety nakrájíme na kostičky a přidáme je k ostatní zelenině. Podusíme několik minut, aby se promíchaly chuti. Rajčatový protlak rozpustíme v 1/2 sklenici vody a vlijeme na pánev. Pod pokličkou vaříme na mírném ohni 15 minut.
 - 
                                3
Linguine uvaříme v osolené vodě, scedíme je, když jsou „al dente", přitom necháme trošku vody, a smícháme s omáčkou. Přidáme muškátový oříšek, osolíme, opepříme a vše krátce dovaříme ještě 1 minutu, aby se přísady spojily.
 - 
                                4
Linguine podáváme teplé.