Vepřové kotlety se zeleninou a bylinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 398 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 294 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 115.5 mg
 - Draslík 1126.9 mg
 - Vláknina 9918.3 mg
 - Vitamín A 9918.3 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.3 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kotlety omyjeme, mírně naklepeme a z obou stran zprudka opečeme na lžíci rozehřátého másla. Snížíme teplotu a kotlety dopékáme z každé strany ještě 4 minuty.
 - 
                                2
Očištěné cibulky nakrájíme na kolečka, cukety na kostičky a rajčata nahrubo nasekáme. Zeleninu opečeme na zbylém másle, osolíme a opepříme.
 - 
                                3
Na talíře upravíme opečenou zeleninu a na ni položíme kotlety. Ozdobíme snítkami čerstvého rozmarýnu a estragonu.
 - 
                                4
Vhodnou přílohou jsou těstoviny nebo vařené brambory.