Frankfurtská pečeně s párkem II
Suroviny
- 600 g Párky Frankfurtské
 - 7 g Sůl
 - 7 g Pepř černý mletý
 - 500 ml Hovězí vývar základní
 - 200 ml Smetana
 - 1 ks Cibule
 - 4 stroužek Česnek
 - 2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
 - 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
 - 1 polévková lžíce Paprika sladká
 - 2 polévková lžíce Vepřové sádlo škvařené
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 598 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 51 g
 - Sodík 1011 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 75 mg
 - Draslík 158.7 mg
 - Vláknina 1987.5 mg
 - Vitamín A 1987.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Párky nakrájíme na kolečka, cibuli a česnek najemno.
 - 
                                2
V misce smícháme hořčici, smetanu, osolíme a opepříme.
 - 
                                3
Cibuli a česnek orestujeme na sádle, zasypeme paprikou a moukou a chvíli povaříme. Přilijeme vývar a přidáme párky. Vaříme 15 minut. Poté přidáme smetanovou směs. Povaříme 5 minut a podle chuti osolíme a opepříme.
 - 
                                4