Kachní prsa v pomerančovém sósu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 379 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 27 g
- Sodík 580 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 67.4 mg
- Draslík 444.4 mg
- Vláknina 1582.5 mg
- Vitamín A 1582.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Papričky zbavíme semen a nadrobno nakrájíme. Na marinádu rozmícháme nastrouhaný zázvor, chilli papričky, koriandr, pepř, pomerančovou šťávu, sójovou omáčku, koňak, vývar a olej. 
- 
                                2Prsíčka nařežeme do tvaru mřížky, vložíme do marinády a necháme odpočívat nejméně 4 hodiny v chladničce. 
- 
                                3Stáhneme marinádu a dáme stranou. Osolené maso vložíme pod gril kůží dolů asi na 1 minutu. 
- 
                                4Kachní prsa potřeme marinádou, zabalíme do alobalu a na okraji grilu necháme táhnout asi 20 minut. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        