Telecí medailonky se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 293 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 185 g
 - Sodík 293 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 105.6 mg
 - Draslík 739.1 mg
 - Vláknina 12609.5 mg
 - Vitamín A 12609.5 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 74.7 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme přes vlákno na malé řízky (3ks na porci). Naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Řízky zprudka opečeme na másle.
 - 
                                2
Maso vyjmeme, šťávu zalijeme trochou vody a povaříme.
 - 
                                3
Při podávání navršíme na každý medailonek podušenou, prolisovanou a ochucenou zeleninu.