Frankfurtská pečeně s párkem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 138 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 12 g
- Sodík 470 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 37.4 mg
- Draslík 41.2 mg
- Vláknina 303.8 mg
- Vitamín A 303.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Naklepeme, osolíme a opepříme maso. 
- 
                                2Libové tenké párky rozpůlíme a rozřízneme napříč. 
- 
                                3V každém plátku masa nařízneme nožem otvory a kusy párků jimi do poloviny protáhneme. Párky je lepší potřít hořčicí z obou stran. 
- 
                                4Osmahneme na pánvi maso v rozpáleném oleji, aby zatáhlo póry, poté přendáme do hrnce, podlijeme vodou a dusíme doměkka. 
- 
                                5Zbylý párek nakrájíme na kolečka a přidáme do hrnce k masu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        