Telecí maso na paprice se smetanou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 398 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 24 g
- Sodík 417 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 202.8 mg
- Draslík 713.7 mg
- Vláknina 1068.5 mg
- Vitamín A 1068.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso očistíme a vykostíme, nakrájíme na kostky. 
- 
                                2Očištěnou cibuli drobně pokrájíme, zpěníme na másle, přimícháme papriku a hned vložíme rozkrájené maso, které zpočátku dusíme bez podlévání, později podlijeme menším množstvím vývaru z kostí, které nám zbyly po vykostění. 
- 
                                3Maso dusíme do vysmahnutí šťávy. Poté je zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme šálkem kyselé smetany a mírně povaříme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        