Jehněčí kotletky s jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 790 kcal
 - Sacharidy 103 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 152 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 102 g
 - Cholesterol 75 mg
 - Draslík 635 mg
 - Vláknina 13739.8 mg
 - Vitamín A 13739.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.4 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso omyjeme, očistíme, osolíme a opepříme a potřeme jogurtem. Chřest omyjeme, zbavíme dřevnatých částí a pokrájíme na větší kusy. Rajčata omyjeme a pokrájíme na větší kusy.
 - 
                                2
Kuskus připravíme v horké vodě dle návodu a necháme dobře okapat. Olej rozpálíme a osmahneme na něm kotletky. Smažíme 2 minuty z každé strany. Poté odstavíme a necháme stranou. Máslo necháme rozpálit a osmahneme na něm kousky chřestu. Krátce smažíme po dobu pěti minut, poté přidáme rajčata a kuskus. Necháme prohřát, dochutíme solí a pepřem dle potřeby a ihned servírujeme s osmaženým masem.