Králík dušený v pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 698 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 36 g
 - Sodík 558 mg
 - Bílkoviny 74 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 211.2 mg
 - Draslík 802.8 mg
 - Vláknina 1878.1 mg
 - Vitamín A 1878.1 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.5 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 33 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Králíka očistíme, naporcujeme, osolíme a potřeme směsí prolisovaného česneku, papriky, kmínu a tymiánu. Cibuli nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
V kastrolu zpěníme na másle s olejem cibuli, přidáme porce králíka, osmažíme ze všech stran, přelijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.