Dušený králík s citronem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 342 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 130 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 120 mg
 - Draslík 1005.5 mg
 - Vláknina 6490.8 mg
 - Vitamín A 6490.8 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 71.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na másle osmahneme nakrájenou zeleninu a cibuli.
 - 
                                2
Porce odblaněného králíka na tomto základu opečeme po obou stranách, podlijeme a dusíme. Při podlévání maso pokapeme citronovou šťávou.
 - 
                                3
Když maso změkne, vložíme je do trouby zčervenat. Šťávu zaprášíme moukou a povaříme. Po odstavení z ohně ještě zakapeme citronovou šťávou.