Aljašská treska na slanině s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 320 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 1415 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 77.1 mg
 - Draslík 748.1 mg
 - Vláknina 2569 mg
 - Vitamín A 2569 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.3 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ryby zbavíme ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso osolíme, opepříme a na tuku rychle opečeme.
 - 
                                2
Slaninu nakrájíme na nudličky, částečně roztavíme, přidáme na plátky nakrájenou cibuli, mírně osmahneme, přidáme mletou papriku, necháme zpěnit a zastříkneme vodou.
 - 
                                3
Směs přidáme k opečené rybě a dusíme doměkka.
 - 
                                4
Hotovou tresku zdobíme kapií nakrájenou na nudličky.
 - 
                                5
Ihned podáváme.