Jáhly s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 674 kcal
 - Sacharidy 118 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 7 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 109 g
 - Cholesterol 38 mg
 - Draslík 438.7 mg
 - Vláknina 23733.3 mg
 - Vitamín A 23733.3 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.6 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 44.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jáhly propláchneme a spaříme. V mléce oslazeném medem je uvaříme do poloměkka.
 - 
                                2
Do máslem vymazaného pekáčku urovnáme střídavě vrstvy jáhel a oloupaných, nahrubo nastrouhaných jablek. Vrchní vrstvu tvoří jablka.
 - 
                                3
Zalijeme smetanou a pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.