Salát z tuňáka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 330 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 68 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 22.5 mg
 - Draslík 474 mg
 - Vláknina 4580 mg
 - Vitamín A 4580 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.3 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytý salát rozebereme na listy, několik si jich ponecháme na podávání, ostatní natrháme.
 - 
                                2
Z tuňáka slijeme šťávu s olejem a maso rozdrobíme na kousky.
 - 
                                3
Cibuli a rajčata nakrájíme na kolečka, dáme do mísy, přidáme natrhaný salát, maso z tuňáka a vše zakapeme olivovým olejem. Dobře promícháme.
 - 
                                4
Salát podáváme na připravených listech hlávkového salátu.