Španělská mísa s mletým hovězím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 611 kcal
 - Sacharidy 68 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 743 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 68 g
 - Cholesterol 77.5 mg
 - Draslík 1901.2 mg
 - Vláknina 17992 mg
 - Vitamín A 17992 mg
 - Vitamín B6 1.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 140.4 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou cibuli a očištěné papriky nakrájíme na proužky, oloupaná rajčata nakrájíme na čtvrtky.
 - 
                                2
Na oleji osmahneme mleté maso, přidáme cibuli, papriky a nasekanou chilli papričku. Osolíme a vše smažíme asi 2 minuty.
 - 
                                3
Potom přidáme rajčata, mletou papriku, přilijeme víno a dusíme 10 minut.
 - 
                                4
Nakonec vmícháme oloupané, na dílky rozebrané pomeranče a celé, uvařené brambory.
 - 
                                5
Pokrm zapékáme asi 5 minut v silně vyhřáté troubě.