Rajčatová polévka se sýrem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 121 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 7 g
- Sodík 241 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 14.8 mg
- Draslík 462.8 mg
- Vláknina 5481.5 mg
- Vitamín A 5481.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.3 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Na tuku podusíme jemně nakrájený celer a cibuli. Když cibule zrůžoví, přisypeme mouku a opražíme ji. 
- 
                                2Potom přidáme omytá rajčata nakrájená na kolečka, osolíme, přilijeme vodu a rozvaříme. 
- 
                                3Hotovou polévku protlačíme sítem a při podávání do ní přidáme nastrouhaný sýr. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        