Treska v páře
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 220 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 1118 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 74 mg
 - Draslík 991.2 mg
 - Vláknina 3680 mg
 - Vitamín A 3680 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 36.6 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybu potřeme zvenkui zevnitř směsí strouhaného zázvoru soli a pepře. Do dutiny vložíme pepriku a jarní cibulku.
 - 
                                2
Vložíme na bambusový pařák do woku s vařící vodou. Bambusový pařák přikryjeme poklicí a rybu v páře dusíme tak dlouho, dokud není maso hotové a nejde dobře od kosti. Horké podáváme.